Alla inlägg den 22 september 2014

Av Johansson - 22 september 2014 10:21

Hej Svejs!
Då kör nya dagar med VAB. Jacob fick vara på dagis i 1 vecka innan feber och förkylning kom tillbaks igen. När jag ringde dagis så var han inte ensam om att vara sjuk igen. 8 Myltan troll är sjuka med samma symptom. Feber, hosta och rosslig i bröstet.

Natten har varit allt annat än lungn, grabben har haft det besvärligt med att andas det har rosslat i bröstet och hostan har varit mer än jobbig. Men vi ger det ett par dagar och hoppas att det lugnar ner sig. Annars blir det hälsocentralen och då ska jag kräva en annan läkare än den vi fick sist   . Han skulle kunna ta och sluta som läkare och börja reparera cyklar istället. Men vi hoppas att vi slipper gå till HC.

Just nu är det inte mycket energi i grabben, det är datorn som gäller. Inget vill han äta, vatten går i honom och lite popckorn som han gillar har jag fixat, men det var inte någon höjdare heller. Han åt 3 st sedan var han "mätt". Thomas ska få köpa hem yoghurt till lilleman det brukar alltid funka.

Från det ena till det andra   
Jag brukar alltid köpa julklappar i mitten på November för att slippa julstressen. Men redan nu har jag skaffat de första julklapparna till grabben. Nu ska man bara hitta ett bra ställe att lägga undan dem på, men jag tror jag vet det perfecta stället. Kan ju avslöja att det blir något med hans stora idol   

Nu blir det mys här hemma med tussiga killen.

Ha det gött alla trogna bloggläsare... Kram, kram


 

Ovido - Quiz & Flashcards