Alla inlägg den 5 januari 2013

Av Johansson - 5 januari 2013 14:00

Då har vi börjat att säga hejdå till napparna. Började igår kväll bara av en slump. Jacob hade ätit sin välling, sedan var det dags att sova. Jag sa till honom att nu när du är en stor kille behöver du ingen napp, och sedan la han sig ner och somnade utan napp och tårar. Nu sover han middag, han frågade efter nappen ett par gånger, men la sig snällt igen. Han vill tillslut att jag skulle ligga inne hos honom och sedan somnade han på 3 röda. Så nu kör vi på dumt att ge med sig när det går så här bra.


 


Jag har dock napparna kvar i skåpet, som en liten trygghet. Jacob vet att de finns där. Han är så stor vår kille och snart är han 3 år.

Tiden går för fort ibland kan jag tycka. Vällingen har vi slutat med på morgonen. Ibland ratar han även vällingen på kvällen, men den få vara kvar ett tag till. Gott med lite välling innan man ska sova.

Så är det ju näringsrikt med. Finns ju de som dricker/äter välling livet ut. Men Jacob får bestämma själv när det är dags att sluta med vällingen. Men han ska få i mugg innan det är dags att borsta tänderna och sedan sova. Fast vi tar en sak i taget. Så vällingflaskan får vara kvar ett tag till. Jacob ska först ha vant sig av med nappen helt.


Ha det gott alla trogna bloggläsare... Kram kram


 

Ovido - Quiz & Flashcards